Narrowcasting voor in een wachtkamer 

De kans is groot dat je wel eens van narrowcasting hebt gehoord, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Narrowcasting houdt ook wel in dat er via een centraal systeem een groot aantal beeldschermen in een bepaald zullen worden aangestuurd.  

Op deze beeldschermen kun je vervolgens alle mogelijke boodschappen laten zien. Het mooie aan narrowcasting is dat je maar een keer iets hoeft in te stellen, vervolgens zullen alle beeldschermen hierop worden aangetast. Dit scheelt een hele hoop tijd bij het instellen van de beeldschermen. 

Het voordeel van narrowcasting in de wachtkamer 

Mensen die in een wachtkamer zitten zullen zich na verloop van tijd gaan vervelen, dit kun je nu eenmaal niet voorkomen. Tenminste, dit zou je zeggen. Door middel van narrowcasting geef je jouw bezoekers of klanten de kans om even de aandacht te verleggen naar iets anders. Zo kun je bepaalde belangrijke boodschappen laten zien op de beeldschermen. Of je kunt ervoor kiezen om een grappig filmpje af te laten spelen.  

Door middel van narrowcasting zal degene in de wachtkamer niet meer doelloos om zich heen gaan kijken maar zal hij of zij de aandacht op het beeldscherm vestigen. Het is niet zo raar dat er zoveel ziekenhuizen en tandartsen zijn die al inspelen op deze ontwikkeling. De relatief lage kosten maken het een van de beste investeringen die je maar kunt maken voor jouw bedrijf. Een must om te overwegen als je jouw wachtkamer wat vrolijker wilt maken. 

Category: news

- 12/03/2020